Klankschalenbehandelingen:

Er zijn 2 typen behandelingen mogelijk:
1. Klankschalenmassage
2. Klankschalen chakra behandeling

Hoe werkt een klankschalenmassage?
Bij een klankschalenmassage en een klankschalen chakra behandeling lig je normaal gekleed op een matras en worden de klankschalen op je lichaam geplaatst. De klankschalen worden aandachtig aangeslagen, waardoor je de vibraties door je lichaam heen voelt gaan. Dit geeft een heerlijk ontspannen gevoel. Vanuit ontspanning worden vermoeidheid en stress vanzelf losgelaten. Zo zorgt deze diepe ontspanning voor meer evenwicht in je leven.

Wat doet een klankschalenmassage met je?
De massage is vooral gericht op het lostrillen van spanningen in het lichaam. Het zorgt voor een betere doorbloeding en het kan een goede uitwerking hebben op slaapstoornissen. Je kunt vooraf eventuele klachten bespreken met de masseur. Deze kan dan meer gericht op specifieke plaatsen van het lichaam de behandeling doen. Veel mensen vinden de massage een verrijkende ervaring omdat ze op een heel andere manier leren voelen en ontspannen. Je komt door de massage in verbinding met je lichaam. Het luisteren naar de wegstervende tonen brengen je in het Hier en Nu. Daardoor kan de klankbehandeling heel gemakkelijk een meditatieve staat teweeg brengen.

Wat is een klankschalen chakra behandeling?
Ook bij een chakra behandeling worden de schalen op het lichaam geplaatst, op de plaats van de eerste vier chakra’s. Deze behandeling is licht therapeutisch, omdat gewerkt wordt met de thema’s van de eerste vier chakra’s. Bij deze behandeling ligt de nadruk meer op aandachtig zijn bij de chakra’s en de trilling en de gesproken woorden dan bij de stilte en ontspanning van de klankschalenmassage. Deze behandeling geeft ook een ontspannen gevoel, maar je blijft de hele behandeling wakker en alert.

Hoe lang duurt een behandeling?
Beide behandelingen inclusief korte intake en afronding duren 60 minuten.

Wat zijn de kosten van een behandeling?
De behandelingen kosten voor leden van Studio Marychi: € 45 voor 60 minuten
Voor niet-leden bedragen de behandelingen : € 50 voor 60 minuten
Een strippenkaart van 5 behandelingen kost: € 200

Tevens zullen regelmatig klankenconcerten worde georganiseerd, waarbij diverse ontspannen instrumenten ingezet zullen worden voor een ultieme ontspannen beleving. Kijk bij de workshops wanneer deze zullen plaatsvinden.